VitalConnect HealthPatch Биосенсор

?????? ?-? ?? ????????????


Джо Донателли-журналист в Лос Анджелис и издател на уеб сайта на журналист за хумор. Неговата работа се появи в салона , ще дам и на други издания. Донателли е възпитаник на училището в.

д.
университета на Охайо " Скрипс журналистика. Съвет # 2: да започнете редовна тренировъчна програма. Искате ли да участват в някои видове сърдечно-съдовата дейност, най-малко 3-4 пъти в седмицата, в идеалния случай по-малко от 30 минути всеки път. Това може да включва разходки на открито или на бягаща пътека, като отидете на эллиптическом симулатора или велоергометър, или нещо друго, което ще накара вас малко пот. Аз разбирам, че някои хора са с автоимунни заболявания не могат да имат енергия, за да се упражнява. Ако това описва вас, дори от 20 до 30 минути ще бъде от полза. Освен това, участието на сърдечно-съдови упражнения, други дейности, които могат да ви помогнат да се справите със стреса включват йога и Пилатес.

Така, днес рано сутринта ми влепили HealthPatch на гърдите ми, вспылив SweetBeatLife, и направи няколко показания по време на почивка, преди да излезе на обичайната си сутрешната разходка. Най-впечатляващо нещо за HealthPatch? Само доколкото е удобно. Аз преминах през един тредмил-тест за стрес в живота ми, и електроди са много дразнещи, за да висящи от различни части на гърдите. Както аз седя тук с HealthPatch, дори не мога да го чувствам - това е тип ненавязчивость, че ще пациентите напълно доволни.

За разлика от първото поколение Глобус, на вас не трябва да обясни на устройството, когато сте на път да яде, а той прави всичко това автоматично. Така че, разглеждане на диаграма, средно на ден, има много изгаряне, тъй като аз спя, а след това е голям скок скоро след като аз ядат закуска. Тогава график шипове ще се свие до сутринта, преди отново стреля назад: на обяд, и така нататък. Въпреки, че аз не очаквах, че постоянния и точно отчитане на моят разход, намерих проследяване, за да бъде много близо до моята ръка бележки.

В основата на проблема-етичен дилема за лекари.

Когато пациентът иска да излезе срещу медицински консултации, това може да е обратното опит на лекар да направи това, което смята за най-доброто за пациента.
Борбата между автономията на пациента и на лекаря благодетельность, според преглед. В практиката на управление на този проблем е повече усложнения, отколкото просто определение и потенциално приоритет на съответните етични принципи, панорамни документи. Лекар и пациент, информирано съгласие и основните психични проблеми са от значение за практическото управление.

A-D-V-E-R-T-S

Постенето също е неправилен, защото той подчерта, недостиг на йод, много рядко се срещат в Съединените Щати и развитите страни (вероятно Гооп читатели, нали?). В края на краищата, йод се добавя готварска сол и част от нашата стандартна диета. И дори ако намалете приема на сол, че всичко е в ред, също: сол е само един начин ние получаваме йод от това, какво ядем повече от това, в статията се показва, че йодът поддържа имунната система в отразяването на нашествениците", когато реалната цел е подкрепа на щитовидната жлеза в производството на хормони.