Профилактика На Заболявания

????????, ?????? ??????????????


Сред най-важните проблеми в биомедицине-разбиране на ролята на хроматина и epigenetics на човешкото здраве и на болест. През последните 15 години, epigenetics се циментира като нов мултидисциплинарен полета, един с огромен научен и лечебен потенциал за лечение на рак и много други човешки заболявания, като например сърдечно-съдови заболявания, стареене, невродегенеративни заболявания и диабет.
Заболяване на щитовидната жлеза, като хипертиреоидизъм и хипотиреоидизъм, могат да бъдат придружени от значителни психични отклонения. Дори и така, изводите се базират на предишни проучвания, свързващи пародонтоза до повишен риск от рак, заяви Jiyoung Ан, здравето на населението и околната среда, медицината, изследовател в Нюйоркския университет Перлмуттер cancer center в Ню Йорк, който не е участвал в изследването. Искате ли да знаете, ако състоянието е наследствено, така че можете да информира на деца или други роднини, ако има нужда от тях, за да бъдат проверени, или да направите промени в начина на живот.

Основната причина за това е възрастта фактор и повечето хора бръчки по кожата, когато те се пресичат с 60-65 години. Едно условие, че милиони хора по целия свят страдат от ежедневните рак. Рак, който може да бъде причинено от много фактори, води до растеж на патологични клетки. Ако не се лекува или е забелязал твърде късно в стадий на рак могат да бъдат смъртоносни. Като цяло, 128,524 човек е починал от рак, сърдечно-съдови заболявания, респираторни заболявания и инсулт, като водеща причина за смъртта. Не само риска от болестта на Алцхаймер е свързана с консумацията на червено месо.

Поддържане на съответната песен номера, месечни сметки, парични средства и изготвяне на планове е трудна задача за пациенти, страдащи от деменция. В сравнение с техните идеалното време за здравето, те вече не са в състояние да се съсредоточи върху въпроси, които притежават голямо значение или те са свикнали да правят това често. Поради недостиг на памет, те започват да скрита съседните личните си вещи в неподходящи места. В рамките на 2015 г.

, съобщава в ЦКЗ около 6000 случаите на болестта на легионерите, но само около половината включени, където инфекцията е бил закупен.

С увеличаване на пътуванията по целия свят, инфекциозна болест се разпространява бързо от едно място на друго", - каза той на здравето на агенция Ройтерс по електронната поща. Хората, които са загрижени за лошия сън са по-емоционални и физически проблеми през деня, отколкото тези, които не се тревожи, независимо от това, колко добре се спи, според изследване, проведено в университета в Алабама. Леана Ван, комисар по здравеопазването е Министерството на здравеопазването на град Балтимор, казва за ефективността на контрацепция за ученици от държавни училища.

Czarnecka М, Cierpiałkowska популярна л. subiektywne koncepcje здраве аз choroby wśród studentów ми детерминанти на устойчивост. Сега ЛЭК. 2007;76(2):161-165.

L-аргинин - това е вещество, което може да подобри здравето на стените на артериите.


Той прави това, което ги прави по-гъвкави и по-малко предразположени към образуването на кръвни съсиреци. Ако ядете повече калории, отколкото можете да използвате, вие ще се мазнина. Люлка ще отидат нагоре - как ще си тегло. Болка при хронично възпаление на дебелото черво? Това не е нормално за твоя ануса, за да се почувствате, като изгаряне, кръгла яма на ада на земята. Ще бъде ли това изглежда като една малка изгаряне или пълна разпенени трета степен безразсъден шофьор, едно е ясно, трябва да се отървете от изгаряне бързо. Тази статия може да ви помогне да тренирате на обикновения човек за това как да ги лекува анални аномалии.